Burgers steunen boeren -> betaalbare verse voedsel

20220707_081537.jpgWe willen een debat onder leiding van de BBB over de onjuiste besluiten van dit kabinet omtrent de afbouw van de agrarische sector in NL. De escalatie moet stoppen.

Wij burgers zijn het oneens met de maatregelen van dit kabinet!

Stikstof en CO2 waarden moeten dalen in samenwerking met de agrarische en industrie sectoren. Gezamenlijke plannen werken wel.. Elite en dictator besluiten werken niet in NL.

De genomen besluiten leiden tot grote prijsstijging van vers voedsel. Dus moeten worden afgekeurd  en herziening is noodzakelijk.

Als onrecht wordt aangedaan en onze democratie in gevaar is, mag de burger in opstand komen om het ongenoegen te tonen. Dat doen we beschaafd en democratisch via een debat.

Dat moet serieus genomen worden door dit kabinet!

Nu gaan ze richting een nieuwe affaire waar de burgers de rekening van krijgen en nog hogere inflatie moeten betalen.

Dus stop! En ga terug naar start!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Petra Boeije om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )