Buitenzwembad terug in Heemstede

Weer een buitenbad in Heemstede!

Jaren geleden was er bij zwembad Groenendaal in Heemstede een buitenbad. Ontzettend veel mensen hebben er in hun jeugd een prachtige tijd gehad en denken daar met veel plezier aan terug. 

Ik heb de indruk en hoor die geluiden ook dat veel dat mensen ditzelfde weer heel graag voor hun kinderen en kleinkinderen zouden willen. En ik denk dat de Heemsteedse jeugd, maar ook volwassenen een buitenbad geweldig zouden vinden!

Daarnaast is er in een zwembad meer toezicht dan op de plaatsen waar nu gezwommen wordt.

Wij willen graag dat er actief (of mogelijk actiever) naar mogelijkheden wordt gekeken om een buitenbad in Heemstede weer werkelijkheid te maken.

Edit: er wordt sinds juni vorig jaar kennelijk gekeken naar mogelijkheden.Een mogelijke stimulans met een petitie lijkt me ook in dit geval prima.

 

4196284D-F519-4B29-802C-3D3DE6171E5D.jpegWilt u/je dit ook? Onderteken dan deze petitie zodat wij onze wens duidelijk kunnen maken aan de gemeente.

Op naar buiten zwemplezier! 💪🏼

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Anne van Akkeren om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )