Buitenzwembad terug in Heemstede

Weer een buitenbad in Heemstede!

Jaren geleden was er bij zwembad Groenendaal in Heemstede een buitenbad. Ontzettend veel mensen hebben er in hun jeugd een prachtige tijd gehad en denken daar met veel plezier aan terug. 

Ik heb de indruk en hoor die geluiden ook dat veel dat mensen ditzelfde weer heel graag voor hun kinderen en kleinkinderen zouden willen. En ik denk dat de Heemsteedse jeugd, maar ook volwassenen een buitenbad geweldig zouden vinden!

Daarnaast is er in een zwembad meer toezicht dan op de plaatsen waar nu gezwommen wordt.

Wij willen graag dat er actief (of mogelijk actiever) naar mogelijkheden wordt gekeken om een buitenbad in Heemstede weer werkelijkheid te maken.

Edit: er wordt sinds juni vorig jaar kennelijk gekeken naar mogelijkheden.Een mogelijke stimulans met een petitie lijkt me ook in dit geval prima.

 

4196284D-F519-4B29-802C-3D3DE6171E5D.jpegWilt u/je dit ook? Onderteken dan deze petitie zodat wij onze wens duidelijk kunnen maken aan de gemeente.

Op naar buiten zwemplezier! 💪🏼

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Anne van Akkeren om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...