Broodfokkers moeten gestopt worden.

Nog steeds zijn er in ons land tientallen broodfokkers aktief. En nog steeds wordt er vanuit de overheid niks tegen gedaan. De LID verschuilt zich achter de wet bescherming persoonsgegevens. Advertentiesites maken wel heel veel ruimte voor (vaak betaalde) advertenties van broodfokkers en verwijderen advertenties van mensen die anderen willen waarschuwen goed op te letten waar ze een hond kopen.

Nog steeds leven teven in erbarmelijke omstandigheden, krijgen geen medische zorg, moeten soms zelfs onverdoofd keizersnedes ondergaan en worden afgeschaft of om het leven gebracht na geleverde diensten. Veel van de teefjes worden in het buitenland gehouden, daar kunnen we dus niks tegen doen. Maar de verkoop van doodzieke getraumatiseerde pups die veel te jong bij de moeder zijn weg gehaald en vaak komen te overlijden voor of vlak na de verkoop van de pup is iets wat we wel aan kunnen pakken. En met het wegvallen van de vraag zijn er ook geen moederdieren meer nodig.

Honden moeten voor de wet levende wezens worden, en niet zoals nu 'roerende goederen'. Honden zijn vaak een geliefd lid van het gezin.

Deze waanzin moet stoppen!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Mirjam toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...