Breng Feyenoord thuis waar het hoort.

 Teken deze petitie als je ook vind dat dit feyenoord zo niet verder komt als nu. Door een falend beleid moeten wij jaar in jaar uit aan zien dat het met dit bestuur nooit meer beter zal gaan als nu.

* Kijk eens naar de aankopen die hier de afgelopen jaren zijn mislukt en vele miljoenen hebben gekost.

* Ze hebben de club naar de financiële afgrond gebracht door Peter Bosz zijn gang te laten gaan.

* Het Het stadiondossier is een lachertje en heeft ook enkele miljoenen gekost.

* De club laten gijzelen door de vrienden van Feyenoord die winsten maakt, gratis stoelen bezit etc. etc.

* Het gat tussen de supporters laten groeien i.p.v. dichter bij elkaar brengen.

* Betutteling van supporters in de kuip, spandoeken censuur, verbreken van tradities en vele leugens. Binnen Feyenoord wil men het liefst het braafste jongetje van de klas zijn. Een club als Feyenoord moet dat helemaal niet willen, want zo zit Rotterdam en de club niet in elkaar. Op deze manier vervreemdt Feyenoord van haar supporters en dat is iets wat ook de club moet gaan inzien.

Zo zullen er ongetwijfeld nog een paar dingen zijn die ik vergeten ben. Wij willen zeker niet op de man spelen maar willen gewoon capabele mensen aan het roer die Feyenoord sterker maken en vooruit kunnen helpen.

Als je tekent of reageert hou het beschaaft en netjes, voetbal is emotie maar laat je niet toe leiden wat de club kan schaden.

Teken dit als je het hier ook mee eens bent en tegen de gang van zaken nu.

Als je tekent of reageert hou het beschaaft en netjes, voetbal is emotie maar laat je niet toe leiden wat de club kan schaden. Deze handtekeningen zullen aangeboden worden aan de RVC van Feyenoord, De directie en eventueel de media. Hopen dat door deze petitie het roer goed om gaat en dat er goede mensen aan het stuur komen te staan waarmee Feyenoord echt een stap verder komt. En dat de echte club mensen zoals oud voetballers, club mensen, Het legioen weer trots op ons Feyenoord kunnen zijn.