Bravis ziekenhuis moet ook in Bergen op Zoom blijven.

Het nieuwe Bravis ziekenhuis komt in Roosendaal op locatie Bulkenaar in de bocht van de A58. Vanaf 2025 wordt alle spoedeisende en complexe klinische ziekenhuiszorg op deze nieuwe hoofdlocatie geconcentreerd. Er blijft wel een polikliniek in Bergen op Zoom. 

De kogel is door de kerk: Vanaf 2025 komt er een nieuw ziekenhuis in Roosendaal die - kort gezegt - voor heel west brabant dienst moet doen. Medische zorg moet voor iedereen makkelijk en snel toegankelijk zijn. Doordat het ziekenhuis in Bergen op Zoom zal verdwijnen zullen veel mensen veel verder moeten reizen en voor mensen afhankelijk van openbaar vervoer is dit bijna onmogelijk. 

Goede zorg moet er zijn voor iedereen, vind jij daarom ook dat ze op deze manier de zorg niet mogen inkorten maar ook een ziekenhuis in Bergen op Zoom moet behouden? Laat dan je stem horen. Hopelijk heeft het zin!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Jurgen Kwisthout om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...