Bluf met je fikken van de velo!

De Velodroom, al sinds 1946 een bruisende plaats waar sport, ontspanning, cultuur en verschillende jongerengroepen samenkomen. Eén van de weinige jongeren hangplaatsen in het drukke Oostende waarin toerisme en seniorenverblijf centraal staat. Waarbij graffiti en muziek gedoogd wordt en skaten gestimuleerd wordt. Zalig toch, zo een plaats?

Maar dit blijkt een utopie te zijn. De vrije evenementen georganiseerd in de velodroom voor en door jongeren blijken nu tot overlast te zijn van de (nieuwe) buurtbewoners. Hoewel het decibellimiet gerespecteerd wordt en de evenementen een stedelijke vergunning hebben gekregen, blijkt dit nog steeds niet voldoende. Verdere maatregelen moeten getroffen worden volgens derden. Laat ons duidelijk zijn dat de locatie velodroom blijft bestaan. Wij wensen gewoon de vrijheid te behouden die hier heerst en verdere ristricties te vermijden.

Graag hadden wij een stem gegeven aan de velodroom, aan de jongeren, aan de organisatoren. Wil je verdere beperkingen op toekomstige evenementen vermijden? Onderteken dan deze petitie!

JONG EN VRIJ ZIJN IN OOSTENDE want ook voor ons moet er een plaats zijn!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat Vjoc DeKim alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...