Bewonerskaart voor bewoners Beerse centrum

Enige tijd geleden is het kerkplein van Beerse volledig opengesteld als parking binnen de blauwe zone, met als bedoeling meer parkeergelegenheid te creëren voor de handelszaken. Ondanks de creatie van deze extra parkeergelegenheid wil het bestuur geen toegift te doen om de bewoners van het centrum een bewonerskaart uit te reiken, waardoor de omliggende straten van de blauwe zone maximaal belast worden onder de parkeerdruk. Dit zorgt ervoor dat mensen vaak verder van hun woning moeten parkeren, maar werkt ook wildparkeren in de hand en zorgt voor hinderlijke en onveilige situaties. Wij geloven niet dat de visie van het gemeentebestuur de juiste is, en pleiten rechtuit voor de toekenning van bewonerskaarten. Enkel zo kunnen de aangrenzende straten ontlast worden, met een betere spreiding van het parkeren als gevolg. Via deze petitie willen we dit duidelijk maken aan het gemeentebestuur.Screenshot_20210918_141925_com.android_.chrome_edit_1668319475585015_1.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Yves Spaepen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )