Ben Weyts, geef financiële steun voor deze 68 honden

Achtenzestig! 68 Cane Corso's heeft Dierenbescherming Mechelen dinsdag meegenomen bij een fokker in Booischot. De oudere man kon zijn kennel niet meer aan en had hulp ingeroepen. Voor de dieren betekent de afstand hun redding. “Naarmate we verder gingen, werden de honden magerder en magerder.”

De honden zijn ondervoed, ziek, hebben wormen, vele moeten geopereerd worden aan 'cherry eyes'. Vrijwilligers hebben elke hond buiten moeten dragen, geen enkele was gesocialiseerd, ze zijn nog nooit buiten gekomen aan een leiband.
Dus niet alleen een moeilijk plaatsbaar ras (powerbreed honden zijn niet voor iedereen) het gaat nog lange tijd duren eer ze klaar zijn voor adoptie. Dit gaat handenvol geld kosten.

Voor de Dierenbescherming is het een financiële catastrofe.
Bij een inbeslagname financiert de Vlaamse overheid, maar dit is een vrijwillige afstand.

Dat mag geen reden zijn om geen steun te geven!
Dus wij vragen Ben Weyts, minister van dierenwelzijn, om hiervoor geld vrij te maken.inbeslagname.png

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik hondenliefhebbers om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...