Behoud van volwaardig recyclagepark in Zingem

Het recyclagepark in deelgemeente Zingem (Kruisem) wordt gedeeltelijk afgebouwd. Het schepencollege legt deze beslissing op 23 september voor aan de gemeenteraad. Voor veel Kruisemnaren (en in het bijzonder de inwoners van het voormalige Zingem) is het een achteruitgang om zo’n 10 kilometer verderop te moeten gaan met o.a. steenpuin, houtafval, menig grofvuil, bouwafval en asbestcement.

Groen&Co Kruisem, Open VLD Kruisem en N-VA Kruisem willen een volwaardig recyclagepark behouden en dus géén ‘light-versie’. Laat je stem horen en vraag samen met ons om deze keuze te herzien. Bovendien was het een duidelijke verkiezingsbelofte van de bestuursmeerderheid dat het recyclagepark in deelgemeente Zingem ‘onverkort’ zou open blijven. Het afbouwscenario naar een mini-recyclagepark is zo wel een heel bittere pil en maakt de fusie voor Zingemnaren een stuk moeilijker te verteren…

>> Onderteken (met je naam of anoniem) deze petitie en vraag samen met Groen&Co Kruisem, Open VLD Kruisem en NVA Kruisem voor het behoud van een volwaardig recyclagepark in Zingem.

(Wanneer u de petitie ondertekend heeft, ontvang je een e-mail en dien je nog op een bevestigingslink te klikken)Petitie10.jpg


Groen&Co, Open VLD en NVA (Kruisem)    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Groen&Co, Open VLD en NVA (Kruisem) toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...