Behoud Fast Ferry Hoek van Holland-Maasvlakte

De wethouder van Rotterdam , mw. Judith van Bokhoven van Groen Links, heeft besloten de Fast Ferry Hoek van Holland - Maasvlakte met ingang van 01-01-2022 uit de vaart te halen en voor werknemers op de Maasvlakte 's morgens en 's avonds een busverbinding ter vervanging in te stellen.

Voor fietsers wordt het dus een omweg via Maassluis met de pont naar Rozenburg, Brielle   naar de Maasvlakte. Wat een omweg van 35 km is en dus voor de meeste fietsers geen alternatief is voor het varen door de haven en het bezoeken van Futureland en de Maasvlakte.

Het kan niet liggen aan het gebrek van belangstelling, afgelopen zomer werd er speciaal in het weekend niet gevaren vanwege de drukte en er te weinig ruimte aan boord was om genoeg afstand te houden in verband met Corona.

De langeafstandsroute voor fietsers de LF1 maakt gebruik van de Fast Ferry.

Het zou een groot verlies zijn als dit doorgaat, teken de petitie en laat weten dat wij (al was het maar in de zomermaanden van april t/M september) de Fast Ferry niet willen en kunnen missen.

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Annelies Evegroen-Kraan om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...