Aftreden Rob Metz, burgemeester van Soest

Veel inwoners van het mooie dorp Soest maken zich ongerust over het functioneren van onze burgemeester, Rob Metz. Na een discutabele politieke carrière in Apeldoorn is Metz sinds 28 november 2013 burgemeester van Soest. In zijn ambtsperiode heeft hij zich meermaals discutabel gedragen door zijn machtspositie als burgemeester te gebruiken uit persoonlijk belang. Ook in deze Coronatijd zien we een burgemeester wiens optreden tegen het vermeend overtreden van coronaregels discutabel cq. zeer twijfelachtig is. Hebben wij Soesters vertrouwen in een burgemeester die het welzijn van de Soester burgers en ondernemers niet op de eerste plaats van zijn prioriteitenlijst heeft staan??? Zijn de gemeenteraadsleden er voor de Soesters of zijn ze er voor burgemeester Metz??? Laten we hopen dat onze gemeenteraadsleden er wel zijn voor ons Soesters en conform hoofdstuk IV artikel 61b van de Gemeentewet aansturen op een verstoorde verhouding tussen gemeenteraad en burgemeester, en dit gebruiken om burgemeester Metz te dwingen tot aftreden. Door Rob Metz is er grote onvrede en onrust onder de Soesters, gemeenteraadsleden doe iets voordat het te laat is! BF-Vuur10-Burgemeester-12-768x9601.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik RGW om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...