Aftreden minister Grapperhaus

Na een foutje op de bruiloft en een debat verder sinds 2-9-2020 is besloten dat minister Grapperhaus in zijn functie kan blijven. De minister gebruikte termen als 'uitdeuken' en is stellig overtuigd dat hij het geschade vertrouwen van het volk wel kan herstellen (uitdeuken). Hij is er van overtuigd dat hij nog steeds serieus genomen kan worden in zijn functie en mensen kan toespreken en aanspreken op hun 'asociale' gedrag zodat ze zich houden aan de regels. 

Regels die deze minister aan zijn laars gelapt heeft. Hij heeft spijt betuigd en 2x €390 gedoneerd aan het rode kruis en dat is het dan.

 

Mijn vertrouwen in deze minister is onherstelbaar beschadigd. Hij heeft niet alleen foutjes gemaakt, maar ook doel bewust gelogen en dingen verzwegen. En dat rekent het volk hem het zwaarste aan.

 

Dus deze petitie met een begeleidend schrijven is om ontslag te eisen van Minister Grapperhaus van veiligheid en justitie.

 

Wij hebben GEEN vertrouwen meer in u wat betreft deze functie. U kunt het  vertrouwen van het volk niet 'uitdeuken'. U dient op te stappen!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Mirel om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...