Aftreden Mark Rutte.

Wij, het volk van Nederland, dienen een motie van wantrouwen in tegen Mark Rutte wegens;

Het bedriegen, benadelen en bestelen van de Nederlandse burger, door misbruik te maken van zijn functie als minister president afspraken te maken met multinationals als Shell (en daar in eerste instantie over te liegen) en deze vrij te stellen van het betalen van belasting, discrimineert en benadeelt hij het Nederlandse volk door de inkomsten die de staatskas door deze deals misloopt.

Het bewust achterhouden van informatie bij het afschaffen van de dividendbelasting, waarmee hij de Nederlandse burger jaarlijks voor 1,4 miljard aan staatsinkomsten te kort doet, en buitenlandse multinationals bevoordeeld.

Het verkwanselen van onze soevereiniteit aan een totalitair gedrocht als de EU wat de lidstaten zijn wil oplegt, en het ze verplicht immigranten op te nemen.

Het niet nakomen van beloftes aan het volk;

28795600_1836615069723543_962420412036153344_n.jpg

 

Bij deze doen wij als het Nederlandse volk een beroep op onze democratische rechten en zeggen wij het vertrouwen in Mark Rutte als minister president van dit land op, en eisen zijn onmiddelijke aftreden.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Roel du Pree om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...