Aanleg ruiterpad ghoybos-blauwpolder-veender en lijkerpolder-de bult

Steun jij ons intiatief voor de aanleg van een ruiterpad??

foto_staprit_zonsondergang.jpeg

Beste (ouders van) ruiters, amazones en staleigenaren,

Een fijne buitenrit op een zomeravond of een winterse zonnige dag zo vanaf je eigen manege of stal, dat is iets waar wij als ruiters allemaal blij van worden!

In onze omgeving hebben wij echter ook te maken met andere weg gebruikers. Hoe mooi zou het zijn als we voor hun veiligheid, maar natuurlijk ook die van onze paarden en onszelf, een ruiterroute kunnen creeeren die het ghoyboys, de blauwpolder, de veender en lijkerpolder en de bult met elkaar kunnen verbinden!

Nadat meer als 15 jaar geleden het vorige initiatief om een ruiterpad te realiseren helaas is gestrand, hebben wij vorig jaar dit  toch weer met verzamelde moed opgepakt.

Inmiddels hebben wij , met de KNHS aan ons zijde, al enkele vooralsnog positieve gesprekken gehad met de gemeente. 

Steun jij ons door het ondertekenen van deze petitie? Dan gaan wij samen met de KNHS ons uiterste best doen om dit te laten slagen!

 

Groeten,

Huub Duivenvoorden

Janneke van Klink

Stal de Ripse Ruiters

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Janneke van Klink om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )