Doe Batman postuum eer aan

Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Monument

2019-11-18 21:09:24

Goedenavond allen,

Als het goed is gaan we de beslissende fase in voor de realisering van het monument. Na alle opties overwogen te hebben gaan we voor een zelf ontworpen monument omdat het laten maken in opdracht financieel niet haalbaar is.

Het idee is een betonnen zuil met daarop een gegraveeerde alluminium plaat onder kogelvrij glas. Deze optie is 'hufterproof' en met de financiële middelen en eigen inbreng goed realiseerbaar waardoor er waarschijnlijk ook nog een bedrag overblijft om te doneren aan een goed doel als bijv. de dierenambulance.

Bijgevoegd een plan zoals het is ingediend bij de gemeente.

Gr MichelIMG-20191118-WA00011.jpg


M M

Voortgang

2019-10-12 11:51:27

Goedemiddag allen,

Het is een tijdje stil geweest maar dit betekend niet dat wij niet achter de schermen druk zijn met allerlei zaken. Het gedenkteken begint vorm te krijgen en het is daarvoor afwachten op de rol die gemeente Rijswijk hierin kan, en wil spelen.

Wij hebben een klankbordgroep opgericht van zéér betrokken en ook ervaren mensen op het gebied van dierenwelzijn en a.s. week hebben wij met een aantal mensen een gesprek in Den Haag, wat in onze optiek mede bepalend zal zijn voor het verdere verloop.

Zodra er meer bekend is zal ik jullie uiteraard verder op de hoogte houden.

Gr Michel


M M

Update

2019-09-15 13:42:19

20190915_1543261.png


M M

Teleurstelling

2019-08-04 07:08:40

Goedemorgen,

Ik moet voor het eerst zeggen dat ik enigszins teleurgesteld ben in een resultaat. We hebben met zijn allen ruim 33000 handtekeningen verzameld, maar de crowdfunding lijkt nu al te stoppen bij €1600,-

Ik weet dat ik uiteraard niet het recht heb om mensen te dwingen om geld te doneren, maar we moeten met zoveel handtekeningen toch wel meer op kunnen halen dan 1600 euro?

Het gaat uiteindelijk ook niet alleen om een eventueel beeld voor Batman maar ook om te kijken of we genoeg geld op kunnen halen om goede doelen m.b.t. dierenwelzijn een donatie te kunnen doen.

Denk a.u.b. dus nog een keer na over een donatie, mocht u dit nog niet gedaan hebben, want er is zoveel dierenleed wat gestopt moet worden dat iedere eurocent welkom is.

Michel


M M

Crowdfunding van start

2019-07-29 09:56:42

In samenwerking met de Telegraaf en de partij beter voor Rijswijk is de doneeractie voor een gedenkteken voor Batman van start gegaan. Er wordt vermeld dat eventueel overig geld naar de dierenambulance gaat, maar dit kunnen ook meerdere organisaties of doelen zijn die zich inzetten voor dierenwelzijn.

Ik hoop dat er voldoende donaties binnenkomen voor zowel een gedenkteken als een schenking aan een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn.

Bij voorbaat dank voor eventuele donaties.

Michel

 

https://www.doneeractie.nl/doe-batman-postuum-eer-aan/-37213


M M

Crowdfunding

2019-07-25 14:45:29

Goedemiddag allen,

Er worden op dit moment serieuze stappen gezet in samenwerking met een lokale Rijswijkse politieke partij om tot het plaatsen van een gedenkteken te komen, en hiervoor een crowdfunding op te starten. Morgen komt er een artikel in de Telegraaf m.b.t. de rechtzaak rond Batman, waardoor er weer extra aandacht gevraagd wordt voor het uiteindelijke doel...... hogere straffen op dierenmishandeling.

Er loopt al een crowdfunding uit naam van Batman, waar ik in eerste instantie geprobeerd heb aansluiting bij te krijgen, maar mijn verzoek daartoe werd geweigerd, waarop wij nu besloten hebben een nieuwe crowdfunding te gaan organiseren voor een gedenkteken voor Batman, en hopenlijk bij voldoende budget voor een restdonatie aan een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn als bijvoorbeeld de dierenambulance.

Deze crowdfunding gaat serieus en zichtbaar opgezet worden met een nieuw te openen rekeningnummer, niet van mij als privé persoon, omdat wij willen dat het voor iedereen duidelijk is dat dit geld puur en alleen opgehaald en besteed gaat worden aan het beschreven doel.

Ik ben bewust de samenwerking aangegaan met de Rijswijkse politiek, en mensen die hun sporen hierin verdiend hebben, omdat ik op de achtergrond wil blijven omdat deze actie om het stoppen dierenleed hoort te draaien en niet om mij als persoon. Voor de media momenten en allerhande andere zaken zal er dus een woordvoerder, of meerdere, komen om het resultaat zo optimaal mogelijk te laten worden gezien het feit dat ik niet alles in mijn eentje kan bereiken.

Zodra de link naar de crowdfunding actief is zal ik die hier uiteraard communiceren, net als andere zaken als deze eenmaal definitief zijn, en ondertussen wil ik jullie vragen om de petitie zoveel mogelijk te blijven ondertekenen en delen zodat het aantal handtekeningen blijft groeien.


M M

Crowdfunding

2019-07-23 07:44:00

Goedemorgen, ik heb morgen een gesprek met een politieke partij uit Rijswijk over Batman. De gemeente rijswijk staat misschien niet onwelwillend tegenover een monument maar dan wel in de vorm van een beeld ofzo.

Dit zal dan echter wel uit eigen middelen gefinancierd moeten worden (crowdfunding) omdat de gemeente daar geen middelen voor heeft.

Hoe staan jullie tegenover een eventuele crowdfunding actie?

Gr Michel


M M

Verzoek vanuit facebook

2019-07-15 11:18:31

Beste ondertekenaars,

Vanuit facebook heeft mij het volgende verzoek bereikt wat ik bij deze deel voor personen die daar interesse in hebben.

Een massale opkomst lijkt mij een verzoek voor hogere straffen extra kracht bijzetten.

Michel20190715_131812.png


M M

Verdere verloop

2019-07-07 05:21:34

Beste medestrijders,

De petitie blijft open staan want ook al hebben we ruim 30.000 handtekeningen, dat is bij lange na niet genoeg om de politiek te gaan bewegen iets aan de wet te gaan veranderen. Ik wil jullie dus berzoeken om bij ieder bericht wat jullie tegenkomen over dierenmishandeling, verwaarlozing of gewoonweg moord de link naar de petitie te vermelden zodat deze actueel blijft en het aantal ondertekenaars blijft groeien.

Er staat bij één van de berichten door iemand vermeld dat hij of zij geld gestort heeft voor een monument voor Batman, en wat er met dat geld gebeurd? Ik kan met de hand op mijn hart vertellen dat er absoluut nog geen rekeningnummer is hiervoor, er uit mijn naam nog geen geld gevraagd is en dit pas eventueel zou gaan gebeuren als wij toestemming hebben van de gemeente Rijswijk voor een eventueel monument (schilderij)

Michel


M M

AD

2019-07-05 17:05:40

M MDeel deze petitie

Help deze petitie meer handtekeningen te krijgen.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...