4e poging van coen om gijsje uit te vragen

Coen heeft Gijsje een paar jaar geleden al een keer uitgevraagd naar de bios en drong toen 3 keer aan. Na 3 keer een subtiele afwijzing te hebben ontvangen gaf onze verslagen maar dappere vriend op en trok zich terug. Wij (als vriendengroep) realiseerden ons recentelijk pas dat haar subtiele afwijzingen waarschijnlijk een hard-to-get- methode was om Coen harder te laten werken. Daarom willen wij als trouwe en steunende vriendengroep van Coen met deze petitie zijn nog altijd drukke en constante zoektocht naar een geschikte vrouwelijke partner stimuleren.

Met genoeg ondertekenaars kunnen wij hopelijk Coen overhalen om zijn ‘fix poging’ op Gijsje te resumeren en alsnog een overweldigend succes te behalen. Het zal hem ook een enorme boost geven in zijn zelfvertrouwen, en dat zien wij graag. En misschien zal Gijsje hem ook vertellen dat hij niet steeds mayonaise in z’n haar moet smeren.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Jan Piet Snot toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...