Zichtbelemmering banieren van de gemeente Meierijstad

Beste inwoners van Schijndel,

 

Vandaag bij thuis komst stonden daar ineens 4 enorme banieren, die vanuit verschillende achtertuinen duidelijk zichtbaar zijn. Bij mij thuis zelfs van binnen. Deze banieren zijn o.a. op de wijbosscheweg geplaatst. 

De banieren verstoren het uitzicht vanuit de achtertuin enorm. Dan hebben we nog niet gesproken over het enorme kostenplaatje wat daar mee samen hangt....

Al met al belachelijk dat dit niet in samen spraak is geweest, met de bewoners die hier nu de gehele dag op uit moeten kijken. Nu zijn ze nog nieuw, maar naar enige tijd zullen de banieren gaan piepen en kraken. Ik ben er van overtuigd dat buiten het zichtbelemmering om, we er ook nog overlast van zullen krijgen.

Ik wil graag een bezwaar gaan indienen bij de gemeente Meierijstad en wil op deze manier een groter draagvlak creëren.

Helpt u mij mee?

Alvast bedankt!

IMG-20200630-WA0010.jpg

Screenshot_20200702-001534_Gallery.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik N van Brunschot toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...