Woningbouw Otterlo

Voor het belang van jonge Otterloërs en in het belang van Otterlo zelf, is het noodzakelijk dat de nieuwe woningen aan de Weversteeg worden toebedeeld aan de Otterlose jeugd, jonge gezinnen en jonge alleenstaanden. Vergrijzing is ook in Otterlo al langere tijd aan de orde en dit heeft reeds een negatief effect op de basisschool. Zodra deze de deuren moet sluiten verdwijnt hiermee één van de belangrijkste voorzieningen in het dorp.

Het proces van de woningbouw aan de Weversteeg gaan wij helaas niet versnellen. Hierop gaan wij met geen mogelijkheid invloed kunnen uitoefenen. Laten we er daarom wel voor zorgen, dat wanneer deze woningen gebouwd zijn, gemeente Ede zijn uiterste best gaat doen om "ons Otterloërs" als eerste de mogelijkheid bieden een woning te kopen of te huren.

Onze belangrijkste taak is laten horen hoe hoog de nood is voor de Otterlose jeugd en hoe belangrijk het is voor het dorp dat er ondertussen wel genoeg vakantiewoningen zijn, het is nu tijd voor ECHTE huizen voor ECHTE Otterloërs.

Het is daarom van belang dat wij, met alle neuzen dezelfde kant op, van ons laten horen! Dat kan op meerdere manieren, maar laten we beginnen met ondertekenen van deze petitie EN ons te laten zien op dinsdag 14 juni in Dorpshuis De Aanloop (19:30u) Om een duidelijk beeld te krijgen vragen wij jullie je leeftijd te vermelden, je eigen naam is niet verplicht. Je leeftijd zal niet openbaar zichtbaar zijn.

Vanaf nu willen wij ons meer gaan mengen in het debat en de jeugd een stem geven. Niet de confrontatie aangaan, maar de conversatie. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden dat het tijd is dat Otterloërs in Otterlo kunnen blijven wonen. Dat wij al zolang zitten te wachten op woningbouw, terwijl de omliggende dorpen maar blijven uitbreiden. En dat het 5 voor 12 is voor Otterlo en haar jeugd. We wachten al zo lang! Aan de gemeente de kans om te laten zien dat het het wachten waard was.


Sjoerd van Beek - Remko van de Craats    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Sjoerd van Beek - Remko van de Craats om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...