Wij zeggen NEE tegen de GEDWONGEN verhuizing ATC Meppel

Wij, Agnes en Karina, 2 bezorgde moeders, starten deze petitie omdat wij van mening zijn dat deze groep niet verhuisd kan worden, niet naar deze locatie, niet op deze manier en al helemaal niet om redenen die kant nog wal raken. Cosis weet nl al 2,5 jaar dat de Geesje groep moet verhuizen. Bijgevoegd vinden jullie de brief die Cliënten, ouders, verwanten en de cliëntenraad hebben ontvangen. 

Het gaat hier nu om een gedwongen verhuizing. 

Deze jongvolwassenen zijn echter, vooral mentaal, zeer kwetsbaar. Deze groep kun je niet zomaar even verhuizen en al helemaal niet naast de drukke N375 en naast de Biomassa centrale. 

Tevens zouden er hierdoor 5 cliënten vervroegd moeten uitstromen omdat er maar plaats is voor 19, met dat in hun achterhoofd laten ze echter nog wel nieuwe cliënten toe. 

De beredening dat het voor de Geesje groep te ver van het centrum is, is een excuus die wij van tafel vegen, de nieuw te bouwen locatie voor deze groep ligt nl nog verder van het centrum. 

Wij willen jullie daarom vragen om met ons tegen deze gedwongen verhuizing in opstand te komen door deze petitie TEGEN DE GEDWONGEN VERHUIZING te ondertekenen. 

 

Screenshot_20211024_1722361.jpg


IMG_20211024_1718361.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Karina Klement om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...