Wij willen Vzw Airsoft Oostende op de site Kwartier 51 te Sijsele !

De 5000 m2's tellende airsoft locatie "Het bubbelkot" van "Vzw airsoft Oostende" heeft zijn deuren definitief gesloten ! Onze club die reeds bestaat sedert 2004, heeft 180 leden, zo'n 2000 losse spelers en sedert maart 2022 is de vereniging al bezig om zijn zetel te kunnen vestigen in 3 leegstaande hangaars in het voormalige militair kwartier 51 te Sijsele. Ondanks dat airsoft een erkende sport is en dat Vzw Airsoft Oostende aangesloten is bij sportbond Sporta weigert het schepencollege ons het gebruik van de lege en on-ingerichte hangaars omdat we onze sport beoefenen met replica's...
Inrichting van de hangaars doen we op eigen kosten en krachten doen net zoals wij "Het bubbelkot" getransformeerd hebben van een vuil leegstaand krot tot een pracht airsoft locatie! En ja , we weten dat deze locatie maar voor een paar jaar zou zijn maar dat was met "Het bubbelkot" ook het geval...daarom :  
Steun Vzw Airsoft Oostende, steun onze sport, steun onze jeugd !
Teken de petitie! 

Schermafbeelding_2023-06-17_om_10.57_.01_.pngOp de foto ziet U de door ons beoogde leegstaande hangaars.


Vzw Airsoft Oostende - Angillis Dirk    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Vzw Airsoft Oostende - Angillis Dirk om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...