WIJ WILLEN PAUL NAGTEGAAL TERUG

Op maandag 24 februari 2020 is bekend gemaakt dat Dhr.Nagtegaal uit zijn functie als opleidingscoördinator(Handel niveau 2/3) is gezet. Paul Nagtegaal heeft veel, en betekent nog steeds heel veel voor de Handelsopleiding van ROC-Top. Hij heeft zich jarenlang met al zijn ziel en zaligheid ingezet voor ROC TOP, zijn leerlingen en collega’s. Hij staat altijd klaar voor zijn leerlingen, jongeren, jongeren met (gedrags)problemen, jongeren die door de maatschappij afgestoten werden wegen fouten die zij in hun leven hebben gemaakt. En daar was meneer Nagtegaal die hen als docent iets bijleerde, maar zeker ook als vaderfiguur discipline bijbracht. Het komt als een shock binnen voor zowel de leerlingen als collega's. Zijn leerlingen kunnen het zich daarnaast ook niet veroorloven dat zij plotseling zonder mentor zitten. Hij motiveerde hen om naar school te komen en door te zetten tot zij hun diploma in handen hadden. Hij heeft een groot aandeel in het feit dat vele jongeren weer op het rechte pad zijn gegaan. Dat deed hij als coördinator samen met zijn TEAM!! Op ROC TOP. WE WANT PAUL BACK✊🏽 #PaulisRoctopBusiness

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Bezorgde TOPstudenten toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...