Wij willen een slagboom bij de Antillenstraat!

slagboom.pngWij willen een slagboom bij de parkeerplaats van de Antillenstraat, omdat;

- niet-bewoners hun auto hier graag gratis parkeren, om vervolgens de route naar de stad met de bus te vervolgen (ze gebruiken onze parkeerplaats als gratis P+R);

- niet-bewoners met hun auto's komen hangen, alcohol drinken en regelmatig lachgas gebruiken. Niet alleen zorgt dit voor overlast, deze mensen zijn levensgevaarlijk op de weg en kunnen het terrein van Nijestee en bezittingen van bewoners beschadigen;

- niet-bewoners hier regelmatig hun fastfoodmenu's komen verorberen, waarna de hele parkeerplaats ligt bezaaid met McDonald's-, KFC- en Burger King-verpakkingen. Er wonen hier genoeg katten en honden, die hier ziek van kunnen worden. 

Kortom:

Een slagboom zal ervoor zorgen dat:

- bewoners minder te kampen zullen hebben met geluidsoverlast;

- bewoners kunnen genieten van een parkeerplaats zonder afval;

- er minder niet-bewoners op het terrein zullen komen, dat zal zorgen voor een beter gevoel van veiligheid. 

Nijestee heeft ons de volgende redenen gegeven waarom een slagboom geen optie is:

- 'een slagboom is te duur in onderhoud'. Bij Damsterdiep staat er ook één, als die te duur was in onderhoud, waarom hebben ze hem dan laten staan?

- 'dan kunnen de hulpdiensten er niet meer langs'. Hulpdiensten hebben een apparaatje waarmee ze een slagboom met receiver kunnen openen. Deze receiver is niet zo duur. Deze hebben ze bij Damsterdiep ook. 

Nijestee heeft als 'oplossing' een bord geplaatst bij de ingang van onze parkeerplaats, waarop staat 'parkeren alleen voor bewoners, wegsleepregeling van kracht'. Dit bord werkt dus niet, dus wij vinden dat Nijestee iets meer moeite mag doen om dit dringende probleem te verhelpen. 

Teken deze petitie, zodat we meer kunnen genieten van het wonen aan de Antillenstraat. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Kirana van Kerkvoort toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...