Vanaf 5 juni mag een huwelijksdiner plaats vinden met max. 4 gasten. Dit aantal kán en moet omhoog en minimaal gelijkwaardig zijn aan de maximale aantallen voor openbare terrassen.

VIER • Mogen er écht maar zo weinig gasten aan een huwelijksdiner deelnemen? Ja. Ook na 5 juni.

Maar er mogen nu toch weer 50 mensen samen komen op het terras én in binnenruimtes? En er mogen toch al 50 mensen op 1,5 meter bij een ceremonie aanwezig zijn?

Ja. Maar tijdens of na die ceremonie mag er (officieel) nog geen taart moment, toast of diner plaats vinden met meer dan 4 mensen.

Restaurants en andere locaties mogen namelijk alleen gereserveerd worden voor groepen van maximaal 4 personen.

En voor bruiloften is helaas nog geen uitzondering gemaakt.

Wij vinden dit erg verdrietig en een buitenproportionele maatregel voor de mooiste dag van ons leven.

Een bruiloft is niet slechts een event, maar éénmalig en onvervangbaar. Zeker gezien de huidige vaccinatiegraad moet deze veel te strenge maatregel zo snel als mogelijk vervallen. Wij streven naar een groepsgrootte die minimaal gelijk is aan de regels voor de terrassen.

Help mee, teken de petitie. Duizendmaal dank!

🤍 volg voor de laatste updates: https://www.instagram.com/whataboutweddingsnl

 

0C0AF5FF-2FE7-41B6-92EB-0835817E0CA2.jpeg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik whataboutweddingsnl om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )