Weg met geschrankt parkeren op de Hoogkouterbaan!

Beste mensen,

Sinds enkele maanden is het geschrankt parkeren van toepassing in de Hoogkouterbaan. Wat voor veel parkeerstress zorgt! Vooral voor de mensen die geen garage/oprit hebben. 

We hebben het een kans gegeven en komen tot het besluit dat dit niet de ideale oplossing is voor de bewoners van de Hoogkouterbaan. We zouden dit heel graag laten herzien. We zijn dan ook vóór het parkeren in 1-richting. 

Sinds het geschrankt parkeren moeten velen zich helemaal de andere kant van de straat parkeren, of is er zelfs gewoon helemaal geen parkeerplek meer. Wat zeker niet aangenaam is wanneer je met een koffer vol boodschappen thuis komt. Je hebt zelfs bang om even vlug naar de winkel te gaan want bij terugkomst is "je plekje" alweer ingepakt. Wat voor het geschrankt parkeren niet het geval was. 

Het probleem situeert zich vooral in het begin van de Hoogkouterbaan tot iets voorbij de versmalling. Maar eigenlijk ook verder in de straat.  

Dat is tevens ook de reden waarom ik deze petitie gestart ben. Hoe meer handtekeningen, hoe meer we gehoord worden en hoe meer kans op een herziening. Het zou ons veel stress besparen en dan kunnen we weer aangenaam parkeren dicht bij onze woning. 

 

Men zegge het voort

Alvast bedankt!

Groeten, inwoner van de Hoogkouterbaan 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Charlene om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )