We willen dat Tupperware terug komt in Nederland

e38f93103468944b0a8acd4beb622bec.jpg

Zonder enig overleg of vooraankondiging werd zonder pardon Tupperware in Nederland gestopt en van de een op ander moment de website uit de lucht gehaald.   

Als klanten zijn we erg ontevreden en boos hierover. We willen niet een makkelijke oplossing die ons doorverwijst naar de website van Duitsland of België. Onze consulenten worden ineens op straat gezet. Dat verdienen ze niet. De consulenten verkopen miljoenen in eén weekend.  Er is dus vraag naar degelijke producten. We begrijpen dan niet waarom degelijke, duurzame producten van ons ontnomen word. Hiermee toont Tupperware geen respect naar consulenten en klanten.  

We willen:

graag demonstraties en/ advies van consulenten en bovenal willen we niet alles online bestellen omdat foto’s soms misleidend zijn. We willen geen miskopen. We willen goede producten en goede service. Nederland in de kou laten staan is geen goed service.  

We willen dat Tupperware terug komt of dat er een samenwerking komt met België en Duitsland waarbij consulenten en klanten niet benadeeld word!!!  

Steun ons opdat we Tupperware kunnen laten zien dat Tupperware klanten-, Tupperware fans en consulenten niet blij zijn hiermee!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Teuni, Tupperware klant toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...