Waar moet ik die plaatsen zoeken?

3 jaar geleden kocht ik een langdurig leegstaand handelspand op de Kapelsesteenweg.

Na meer dan een jaar te verbouwen om dit zeer oud pand op te waarderen zijn we nu een gevestigde waarde die het hoofd boven water probeert te houden in deze CORONA tijden.
Vorige week (3 jaar later dus) kreeg ik een 'cohieraanmaning' in de bus om 10500 euro te betalen omdat ik de 3 parkeerplaatsen niet kon creëren die men eiste (3500 euro per plaats).

De wet uit 1987 die meldt dat je bij verbouwingen plaatsen moet creëren is zo absurd gezien mijn etalage tegen het voetpad komt. Ik verwachtte dat ik een 'vergoeding' moest betalen, maar 10500 euro?
Als ik nu de zaak moet sluiten is het NIET VANWEGE CORONA, maar vanwege absurde wetten van de gemeente BRASSCHAAT.
Ik huurde tot aan de lock down een fietsenstaanplaats voor 8 fietsen gezien mijn klanten vooral te voet en met de fiets komen.

Vele ondernemers uit Brasschaat wensen hun winkel te renoveren of uit te breiden maar doen het niet wegens dit cohierartikel van de gemeente Brasschaat. Vele ondernemers hebben al onmenselijke bedragen moeten betalen. Als de gemeente nu met dit geld plaatsen zou creëren voor mijn deur, maar neen, het geld verdwijnt en brengt geen meerwaarde aan mijn zaak noch meer luxe voor de klanten.

Teken je mee tegen deze absurditeit?FB_IMG_1603344269154.jpg

 

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Sabine Libbrecht om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...