Veiligstellen Van De Toekomst van KWC: Geen Woonwagenkamp op BMX Terrein

Zoals velen van jullie wellicht weten, liggen er plannen voor het realiseren van een woonwagenkamp op het terrein van KWC. Wij zijn niet tegen de komst van een woonwagenkamp, maar wel tegen het plan wat er nu ligt. Dit plan heeft namelijk tot gevolg dat het grasveld dat bij wedstrijden gebruikt wordt als parkeerterrein en camping daar niet meer voor gebruikt kan worden, tevens zal de modelvliegclub moeten vertrekken van het terrein.

De gemeente heeft een alternatief stuk grond aan KWC aangeboden, echter mag deze locatie niet als kampeerterrein gebruikt worden. Geen camping tijdens (grote) wedstrijden betekent een verlies aan inkomsten, ook kunnen bij gebrek aan overnachtingsmogelijkheden bepaalde wedstrijden niet meer georganiseerd worden met als gevolg nog minder inkomsten. Zonder inkomsten geen vereniging.

Wij willen de gemeente verzoeken om een andere plek te zoeken voor het woonwagenkamp of om KWC een alternatief stuk grond aan te bieden waar wij op dezelfde manier gebruik van kunnen maken zoals nu. Zo houdt onze vereniging perspectief voor de toekomst en kunnen we nog vele jaren sporters vanuit heel Nederland en buitenland verwelkomen op ons complex.

Help jij onze vereniging en al haar leden mee door deze petitie te ondertekenen?

Schermafbeelding_2024-07-01_1648201.png

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat KWC alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...