Vegan burger terug bij de Mac!

Zoals velen van jullie al weten heeft de Mac Donalds 2 nieuwe vega burgers op haar menu. Geweldig natuurlijk! Er is alleen 1 groot minpunt, ze zijn in de plaats gekomen van de vegan burger. Daarom ben ik deze petitie gestart. Wij veganisten willen ook kunnen eten bij de Mac!

Oké, als échte vegan kan je je natuurlijk afvragen of je uberhaübt wel bij de Mac wilt gaan eten. MAAR: 

1.Als je de enige bent in je familie/vriendengroep die plantaardig eet, wil je ook wel een keer lekker, zonder al te veel gedoe, mee eten.

2. Als beginnend veganist, of als je simpelweg wat vaker dierlijke producten wil laten staan, is dit een makkelijke manier om plantaardig te eten.

3. Hoe meer bedrijven plantaardige opties hebben, hoe bekender het veganisme word. Waardoor, hopelijk, meer mensen deze levensstijl een kans geven!

 

Dus, Mac Donalds, bij deze vragen wij jullie, willen jullie alsjeblieft weer een vegan burger op jullie menu plaatsen?

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Romee toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...