Veenendaal verdient een poppodium!

FB_IMG_16309619039131.jpgVeenendaal verdient een poppodium!

Na het verdwijnen van Poppodium Escape is het met popcultuur in Veenendaal, op zijn zachtst gezegd, niet de goede kant op gegaan. Verschillende initiatieven ten spijt.
Om oude tijden te kunnen herleven, wie herinnert zich niet Suzie Q, Akropolis, De Pomp of De Escape, zetten lokale politieke partijen en Stichting Human Culture zich in om Veenendaal de popcultuur terug te geven die altijd volop aanwezig is geweest, en weer moet krijgen!

De eerste stap is gezet doordat er nu een onderzoek komt om de mogelijkheden voor een nieuw poppodium te onderzoeken.

De tweede stap moet het realiseren van een nieuw poppodium worden waar alle bezoekers zich thuis voelen en waarvoor inwoners zich in willen zetten.

Wil jij ook een nieuw poppodium in Veenendaal? Steun je onze inzet? Start dan direct met het tekenen en delen van deze petitie!!!!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik C Groenen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )