Cultuurpodium Vanslag luidt de noodklok

7EDFA919-49DB-458A-805C-E6E10CD1FDA0.jpegCultuurpodium Vanslag in Borger wordt bedreigd in haar voortbestaan. Als de gemeente, die eigenaar is van het monumentale kerkgebouw, de stichting niet ondersteunt is het nog voordat het nieuwe culturele seizoen begint einde verhaal. Vanslag programmeert al zeven jaar lang alternatieve popmuziek en trok in die jaren meer dan 50.000 bezoekers. Nu de stichting door de ongekende gevolgen van de coronacrisis verstoken blijft van horeca-inkomsten lijkt het onafwendbaar dat Vanslag zonder hulp van buitenaf niet kan overleven. Dat zou een groot gemis zijn voor muziekminnend Drenthe en Groningen. Als vrijwilligers, bezoekers van Vanslag en ondertekenaars van deze petitie pleiten wij voor steun van de gemeente Borger-Odoorn. Geen steun betekent een verarming van het culturele leven in de beide provincies. Wij verzoeken de gemeente Borger-Odoorn daarom met klem de enige culturele instelling voor alternatieve popmuziek te ondersteunen en in leven te houden.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Vrijwilligers toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...