Vakantiepas Leiden, Voorschoten, Leiderdorp, Oegstgeest

Onderstaand bericht werd gedeeld door vakantiepas.nl. Slecht nieuws voor alle VakantiePasssers in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Voorschoten. Deze zomer krijg je geen VakantiePas op school…☹

De gemeente Leiden heeft de centjes anders verdeeld en er is geen geld meer voor het maken van de VakantiePas. Zestien jaar lang kregen alle basisschoolkinderen dit cadeautje van de gemeente. Je kon er veel leuke en leerzame activiteiten mee doen, gratis of met korting.

Wij vinden het heel erg jammer, want zonder de VakantiePas wordt het lastiger om een vakantiegevoel te krijgen. Zéker als je niet op vakantie gaat.

Wij vinden dat het goed is dat alle kinderen in aanraking kunnen komen met sport, techniek, cultuur, kunst, andere mensen en andere omgevingen. Daarom hebben wij de gemeente Leiden gevraagd om nog eens na te denken over deze beslissing. We houden je op de hoogte!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Jolanda Ligtvoet toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...