Uitzetting na overlijden huurder, een 2e klap!

Het verdriet is groot. Je hebt zojuist afscheid genomen van je moeder, vader, zoon, welke dierbare dan ook, waar je bij woont, mee samen woont. Vaak jarenlang, zelfs vanaf je geboorte. Je vertrouwde plekje waar jij je terug kunt trekken, waar jij je veilig voelt, waar vele herinneringen aan je dierbare je omringen. 

20210828_105239.jpg

Zoveel te regelen nu, het afscheid, wat je zo zwaar valt en helemaal niet wilt, de post, gemeente, belasting en de verhuurder van júllie 'thuis'. De 2e klap...je wordt vriendelijk doch dringend verzocht jullie huis leeg te maken, de woning in oude staat terugbrengen. Al wat jullie mooi vonden, eraan gedaan hebben, moet weg. Jullie vertrouwde spulletjes in dozen te pakken en elders onderbrengen. Waar? Op straat als je niet ingeschreven staat of 'aan de beurt' bent op de ranglijst. Jullie huisje krijgt nieuwe bewoners. 

Jouw herinneringen kun je niet in een doos verpakken, die neem je mee in je hart! Maar je vertrouwde omgeving ben je voorgoed kwijt! 

Waarom moet jij naar een andere woning en krijgt iemand anders jullie huis? Waarom niet het andere gezin in het huis waar jij naartoe zou kunnen en jou in je woning laten waar je al jaren woont? Wat is de reden hierachter, wat wil de wooncorporatie hiermee bereiken? De reactie van hen,  "het is landelijk en zijn dus de regels". Wie stelt de regels op, wie zit er achter het bureau en bedenkt deze? Waarschijnlijk iemand die er logica in ziet. Maar bovenal, iemand die weinig gevoel en inlevingsvermogen heeft!! 

Heb jij dit wel, ben jij menselijk en er voor je medemens? Teken dan deze petitie en help mee het verdriet van een ander draaglijk te maken! 

Dank je wel!

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Gemma om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...