Uitbereiding Skatepark Sint Gillis Waas ( De Klinge)

Deze petitie wordt opgericht omdat wij skaters vinden dat de populariteit van skaten en  skateparken groter en groter wordt.Momenteel is er een skatepark in Sint Gillis Waas  (De Klinge) maar we vinden dat er eventueel een uitbreiding mogelijk kan zijn.Omdat de populariteit van skaten zo groot wordt zouden we graag een uitbreiding zien van dit skatepark.

2021-08-15_17.50_.48_.jpg2021-08-15_17.45_.26_.jpg2021-08-15_17.49_.31_.jpgIk Yuna denk zeker dat er mogelijkheden zijn om dit park populairder en groter te maken.Het park bevindt zich naast een buiten speeltuin en een voetbalpleintje ook willen we dit uitbreiden om jongeren kennis te laten maken met de sport skaten.

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Yuna Nyssen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )