The ranch moet open blijven

Het doek is gevallen over de laatste volkscafé te Tielrode.

Na 50 jaar moet Café The Ranch de deuren sluiten.

Een aantal buren hadden samen een raadsman onder arm genomen en alles in het werk gesteld om het laatste volkscafé te laten sluiten.

Verschillende pogingen en procedures door mij, onze raadsman, architect en landmeter om alles te laten regulariseren heeft bij de gemeente geen gehoor gekregen en hebben we de melding gekregen dat het café dicht moet.

We bedanken alvast onze klanten en alle verenigingen voor hun steun, deze moeten nu noodgedwongen op zoek naar een andere locatie .

Jammer dat de gemeente en een paar geburen de hobby’s, de verenigen en de buurtbewoners stokken in de wielen hebben gestoken en dat mogelijks een 250 mensen hun hobby verliezen.

Het enige café in Temse waar iedereen nog tegen democratische prijzen iets kon komen drinken, een praatje maken of zijn hobby kon uitvoeren zal in 2023 niet meer open kunnen gaan.

Namens het Ranch team willen we nog zeggen dat we onze klanten en hun praatjes gaan missen en dit door slechts een paar personen .

Moest het aan ons liggen zouden we dit heel wat jaren verder gedaan hebben, maar een paar mensen en de gemeente beslisten daar anders over.

Vergeet alvast 2 , 3 , 4 en 5 december niet langs te komen .

 

Delen mag, verdere info volgt.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Lorenzo Declercq Beirens om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...