Tegen verhuizing Veenvlinder en Mariaschool Eelde naar schoollaan

Wie zijn wij?


Samen met een groep ouders van kinderen van OBS De Veenvlinder en de Mariaschool zijn wij in actie gekomen, omdat we het niet eens zijn met het besluit dat er groepen kinderen van onze school na de zomervakantie op een dislocatie gehuisvest gaan worden. 

 

Wat is er aan de hand?


Vanwege het groeiend aantal leerlingen is het schoolgebouw van OBS De Veenvlinder en de Mariaschool te klein. Zowel schoolbestuur als het hele team van de school gaven de voorkeur aan noodunits, maar volgens de gemeente was dit een te dure optie en was er op de huidige locatie te weinig ruimte voor. De gemeente Tynaarlo heeft beslist dat de school voor twee jaren gebruik moet gaan maken van een dislocatie, welteverstaan de oude Centrumschool aan de Schoollaan.

Om aandacht te vragen voor deze kwestie hebben we al in verschillende kranten gestaan, en zijn we te horen en te zien geweest op radio en tv Drenthe.

Middels deze petitie hopen we zoveel mogelijk handtekeningen op te halen, zodat we deze aan de gemeente Tynaarlo kunnen overhandigen.


Samen staan we sterker!


Meer informatie, dat kan.


Op onze facebookpagina vindt u o.a. de verschillende krantenartikelen, zowel het radio- als het tv
fragment en de brief aan de gemeenteraad.

https://www.facebook.com/Grooterveen-110546777933711/ 

Deel deze petitie zo veel als je kunt. Samen staan we sterker en MOET de gemeente naar ons luisteren om een gang naar de rechter of ombudsman te vermijden.

Alvast bedankt!

photo2020-10-0610-04-49.jpg


Actiegroep GrooterVeen | Menno Broekhuizen    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Actiegroep GrooterVeen | Menno Broekhuizen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...