Supermarkten in Huizen op zondagochtend weer open!

454515E6-D46A-48A4-8191-49444DA97A96.jpeg

Vanwege de corona crisis, mochten de supermarkten in Huizen hun openingstijden verruimen en zo ook op de zondagochtend vanaf 09:00 geopend zijn tot 20:00.

Inmiddels heeft de gemeente Huizen dit weer terug gedraaid, wat een grote teleurstelling van vele inwoners van Huizen met zich mee brengt. Facebook reacties luiden onder andere:

“Echt weer Huizen”, “Welkom in Huizen, the place to be” en “Back to the 60’s”.

Meerdere hebben zich al gemeld bij diverse supermarkten en gevraagd hoe of wat. Helaas mogen de supermarktmanagers niets en ligt de keuze volledig bij de gemeente Huizen. Van de manager van de Albert Heijn aan de Lindenlaan weet ik bijvoorbeeld dat hij heel graag gewoon weer open wilt vanaf 09:00 tot 20:00. Vele klanten willen dat ook, dus wat is het probleem zou je denken?

Waarom andere winkels zoals bijv. een Action of de groenteboer beneden wel vanaf 10:00 open (mogen) zijn, is mij niet bekend. Maar kom op, we leven in een hartstikke moderne tijd en de supermarkt moet toch gewoon open zijn op de zondagochtend?

Erg bekrompen.. Wil je niet gaan, dan ga je niet. Wil je wel boodschappen doen, dan moet dat gewoon kunnen. Gewoon weer open om 09:00 dus en sluiten om 20:00 (of beter nog: 21:00) en laat iedereen vrij zijn in zijn of haar keuze.

Vandaar deze petitie. Wil jij ook gewoon weer lekker op de zondagochtend je boodschappen kunnen doen? Of producten kopen om een vers ontbijtje te maken? Voeding nodig voor je baby? Zaterdag vergeten luiers te halen? Teken dan deze petitie! En deel hem ook vooral met je vrienden, familie en op je social media kanalen.

Wij hopen genoeg handtekeningen binnen te halen om een noemenswaardig verhaal in te dienen bij de gemeente.

Bedankt,

Armando

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Armando Horváth om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...