Stop Maine Coon dierenleed

 

Diverse meldingen bij dierenpolitie hebben dergelijke wantoestanden bij een maine coon cattery nog geen halt toe kunnen roepen. De maat is vol, genoeg kittens hebben de strijd verloren, hier moet nu een einde aan komen. Laat dierenpolitie en fokvereniging weten dat dit dierenleed per direct moet stoppen!

 

Een groot kitten sterfte, zieke ouder dieren en zieke kittens zouden reden moeten zijn voor fokverenigingen en dierenwelzijn instanties om actie te ondernemen. Dit mag niet worden goedgekeurd of worden genegeerd, dit lijden van onschuldige dieren moet stoppen en instanties mogen hierin niet falen.

 

Door deze petitie te teken laat je weten dat je voorstander bent van een betere controle en uitvoering als een dierenpolitie of fokvereniging meldingen binnen krijgt. Er moet een strenger beleid komen om het lijden van deze dieren in de toekomst te voorkomen en er moet nu actie worden ondernomen om deze dieren  en dieren die nog binnen de cattery geboren gaan worden verder lijden te besparen. Al teveel kittens en volwassen maine coons hebben geleden, het is genoeg geweest!

 

(meer informatie en foto's) https://www.facebook.com/nantastic.acecharity/posts/10202709544513007

 

Bij voldoende handtekeningen zal de petitie worden overhandigd aan dierenpolitie en fokvereniging, uiteraard zullen de mensen die hebben getekend hiervan ook op de hoogte worden gehouden.