Stop doorverkoop concertkaarten voor flinke meerprijs!

Zoals met vele populaire concerten worden kaarten door externe partijen ingekocht en voor een flinke meerprijs doorverkocht. Wettelijk gezien mag dit maar dit moet stoppen! Teken jij ook voor een eerlijke kaartverkoop? 

"NIET ALLEEN, WI-J DOET'T SAMEN!"

Vorig jaar is het wetsvoorstel helaas gesneuveld in de Eerste Kamer, doordat uiteindelijk de meerderheid van partijen tegen heeft gestemd. Hier lees je meer daarover: https://3voor12.vpro.nl/artikelen/overzicht/2017/Oktober/Wet-doorverkoop-tickets-sneuvelt-in-Eerste-Kamer.html 

Een genoemde reden is dat er meer onderzoek gedaan  moet worden naar een praktische en juridisch haalbare oplossing voor dit probleem. En daar moeten wij samen de handen ineenslaan, zodat hier naar gezocht wordt! 

Laten we zorgen dat we via deze petitie dit onderwerp weer actueel krijgen en het dit jaar wel door de Eerste Kamer goedgekeurd kan worden! 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Lotte Waaijer om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...