stop dierenleed oostvaardersplassen

Wilt u ook zo graag dat de dieren in dit gebied niet langer meer lijden , maar dat er voor ze gezorgd wordt inplaats van dat ze dood geschoten of in de steek gelaten worden ?

teken dan deze petitie tegen dierenleed wat in de oosvaardersplassen gebeurd.

Stop dierenleed en stop de moord op zwakke dieren , zei moeten ook juist een kans krijgen er moet voor ze gezorgd worden.

 Zelfs de partij van de dieren is tegen het bijvoeren van dieren , ze komen ook niet met andere oplossingen , ze vinden dat het sterven van deze natuurlijk is en daarom goed.

Daardoor steunen ze zelf ook dierenleed want ze doen helemaal niks , zo kan je maar zien hoe de Nederlandse regering/ partijen  faalt als het gaat om dierenwelzijn.

Ze hebben allemaal zulke mooie verhalen over wat ze gaan doen en dan vooral de partij voor de dieren alleen de uitwerking hiervan is in deze situatie weinig van hun mooie verhalen terug te zien.

De overheid moet de mensen eerder een onderscheiding geven die voor deze dieren willen zorgen inplaats van ze boetes geven ze moeten zich schamen dat ze boetes uitdelen.


Chantal Schiphorst ( dieren vriend die vindt dat de mensen zelf eind verandwoordelijk zijn voor dier    Neem contact op met de schrijver van de petitie