Stop de avondklok

Beste lezer(s),

 

Ben jij ook al zo 'Corona-moe'? Dan ben jij niet de enige. Bijna bij elke persconferentie worden er waanzinnige maatregelen getrokken waarbij onze vrijheid steeds meer wordt beperkt.

Het is onmenselijk dat er zelfs in 2021 een avondklok wordt ingesteld om een 'virus' aan te pakken (de laatste keer dat er een avondklok werd ingesteld was tijdens de tweede wereldoorlog). 

Een 'Volksvertegenwoordiger' die het volk opsluit?

Een rechterlijke uitspraak die binnen no-time van tafel wordt afgeschoven?

Een demissionair kabinet waarbij het is toegestaan om een spoedwet door te voeren? 

WHO (World health organisation) heeft zelf aangetoond dat er in de afgelopen vijf weken  een daling is in het Corona-virus. Maar het kabinet is bang voor de 'mutatie' van het Corona-virus. Als ieder land zijn eigen 'mutatie' krijgt zitten wij in een levenslange lockdown. 

De voorzitter van de rechtbank, Tan-de Sonnaville en Van Dissel kennen elkaar en zaten gezamelijk in een Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg. Wellicht dat er wel degelijk grond voor wraking was? 

Laat je stem horen en teken deze petitie! Vergeet niet je handtekening te bevestigen in E-Mail inbox. Niet in je normale inbox? Bekijk dan je ongewenste E-Mail inbox!

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Karosh Sadiq toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...