Stop de agressie op voetbalvelden!!!

           

Beste PSC-leden,

Beste leden van het Verbond der Oost-Vlaamse Vriendenkringen,

                                                                                                                                                                                                

 
Vorige zaterdag werd de scheidsrechters- en voetbalwereld opgeschrikt door een geval van agressie op het voetbalterrein. Meestal is dit zo één van die voorvallen die ver van ons bed gebeuren; maar dat was dus nu niet het geval. Eén van onze rechtstreekse collega’s deelde letterlijk in de klappen dit weekend.

 

Onmiddellijk kwamen vanuit vele hoeken steunbetuigingen aan het adres van onze collega, Lothar, maar er gingen ook onmiddellijk stemmen op met de vraag naar een signaal. Voor ons scheidsrechters is de maat nu vol. Wij willen het signaal geven naar de voetbalwereld, maar ook verder daarbuiten, dat dit niet kan! Net als de voetballers oefenen wij elk weekend met veel plezier onze hobby uit! Deze mag echter niet ontsierd worden door enige vorm van agressie, noch verbale, noch fysieke.

 

Bijgevolg is onze vraag aan U, beste PSC- en Verbondsleden, dat wij met uw hulp én met de steun van de KBVB een signaal willen geven. Stakingen, uitstellen van wedstrijden, weigeren van tal van ploegen, al deze zaken leiden niet tot een oplossing. Daarom deze brief en bijhorende petitie.

 

Wij vragen dringend om uw steun én om een voorstel naar hoe we aan de buitenwereld kunnen tonen dat het zo niet verder kan. Geen loze woorden meer, maar daden. Dat is wat wij vragen. Mét uw hulp.

 

Met sportieve groeten,

 
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )