STOP CBR, WE ZIJN HET ZAT

Beste mensen,

De wachtlijsten zijn te lang, de kosten worden duurder, de regels worden aangescherpt. De enigste die dit voelen zijn wij, de mensen die heel graag hun rijbewijs willen halen. Wij zijn de dupe van de maatregelen die de CBR treft. Als je een examen niet hebt gehaald moet je door de lange wachtijden meer dan dertien weken wachten. Dit terwijl de theorie examen langzamerhand verloopt. Door te corona, wat buiten iedereens macht was gebeurd, zorgde al ervoor dat veel mensen hun examen niet konden afleggen. Dit betekende meer lessen en dus ook meer geld. Niet iedereen kan dat betalen.

Het ergste is dat de pesterijen van de CBR niet hierbij aflopen, want nee zij willen ervoor zorgen dat als je twee keer een examen niet behaalt dan nog langer moet wachten. Dit allemaal zorgt voor veel ontevredenheid onder de klanten van de CBR. We betalen ons te plunder om rijlessen te betalen, dure theorieexamens en praktijkexamens. Het is teveel CBR. Het is genoeg.

Onderteken dit als JIJ wil dat de CBR met echte oplossing komt tegen de lange wachtlijsten. Want nu worden wij gestraft. Het minste wat het CBR kan doen is de theorieexamens van de leerlingen verlengen.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik De mensen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...