Stop alle handel met Rusland

Schermafbeelding_2022-05-01_om_08.17_.51_.png

Wij roepen de Nederlandse regering op tot een 100% verbod van alle handel met Rusland en een verbod op alle financiële transacties met alle Russische banken, direct en indirect (dus ook om volledig te stoppen met Russische olie en gas). Met onmiddellijke ingang. Bovendien roepen we de Nederlandse regering op zich in te zetten om dit verbod zo snel mogelijk voor de gehele Europese unie te laten gelden. 

De oorlog in Oekraïne kost dagelijks veel levens en zorgt voor ondragelijk lijden. Rusland bedreigt bovendien rechtstreeks onze democratische waarden, waarden die het absolute fundament onder onze samenleving zouden moeten zijn. En wij blijven Rusland steunen met onze miljarden aan gas- en oliehandel. Dit is niet alleen hypocriet, het maakt ons direct medeverantwoordelijk voor de ellende die de oorlog aanricht en voor het verloren gaan van democratie. 

Terwijl we kunnen stoppen met alle handel met Rusland. Natuurlijk gaan we dat voelen, bijvoorbeeld in de temperatuur in onze huizen, in het korter of koud douchen, in minder snel rijden op de snelweg en vaker de auto helemaal laten staan... In hogere prijzen voor energie en boodschappen. Maar wees eerlijk, hoe verhoudt dit zich tot de drama's in Oekraïne? Weegt een thermostaat op 21 graden zwaarder dan verkrachtingen, moord en doodslag? Dan hele volkeren onder de Russische knoet? 

De tijd van beperkte sancties is voorbij, om levens te redden en onze waarden te verdedigen moet Rusland met alle mogelijke middelen gestopt worden in deze ongelijke en oneerlijke strijd, ook als dit tijdelijk ten koste gaat van het comfort van de westerse wereld.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Peter Fekkes om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )