Stop agressief rijgedrag van bestuurders tegenover paard en ruiter

Ik stel deze petitie op in naam van veel ruiters, in de hoop dat er meer aandacht aan besteed wordt en dat de instanties meer controles uitvoeren of dat er een extra campagne komt, zodat automobilisten de gevolgen weten. Vaak is het ook gewoon ontwetendheid.
Wij zijn het gewoon beu dat automobilisten veel te dicht en met hoge snelheid voorbij ons en ons paard razen. Heel dikwijls word er geen rekening gehouden met ons. Als ons paard tekenen vertoont van angst, rijden veel auto's en vrachtwagens gewoon verder, snel en toeterend.
Dit heeft soms jammer genoeg serieuze, ernstige en fatale gevolgen. Ik (en vele andere ruiters) willen dat hier eindelijk iets aan gedaan word!
Wij zijn mede-weggebruikers die ook veilig willen kunnen verplaatsen, dus alsjeblief, vertraag als wij dit vragen. Dit kan serieuze ongevallen vermijden, want tenslotte breng je jezelf, als automobilist, ook in gevaar.
Het scheelt voor u een minuutje van je tijd, maar voor ons scheelt het een hoop stress en ellende.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Jitse Vervoort om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...