Steun Israël

Wij roepen de Nederlandse overheid en besturen van Nederlandse universiteiten op niet te zwichten voor al dan niet gewelddadige uitingen van mensen die anderen willen dwingen terrorisme te bevorderen dmv het straffen van Israël.

Het is voor ons onvoorstelbaar dat zoveel mensen hun gedrag (vaak onbewust) zo sterk laten beïnvloeden door diepgeworteld antisemitisme. Men beseft kennelijk niet dat er in de menselijke geschiedenis geen oorlog bekend is waarin de eigen bevolking op zo'n walgelijke wijze geslachtofferd wordt. Op ongekende schaal misbruikt Hamas de Palestijnse bevolking van Gaza als menselijk schild voor het door hen vastgelegde hoofddoel: verdrijving van alle Joden uit hun land. Door de gekidnapte mensen, zelfs de lichamen van die door hen vermoord zijn, zo lang mogelijk vast te houden, wordt deze oorlog maximaal gerekt om zoveel mogelijk "publiciteit" te bereiken met het leed in Gaza.

Wij roepen u op: Bevrijdt de inwoners van Gaza van deze terroristen: Steun Israël!

Enige overwegingen:

- Wij zijn dankbaar dat er in 1944 en 1945 gelukkig niet zoveel mensen waren die de geallieerde bombardementen op Duitsland als genocide bestempelden en Churchill aangeklaagd hebben voor het trieste feit dat daarbij zoveel onschuldige Duitse burgers omgekomen zijn. Was hun dood immers niet voor de volle 100% de schuld van de Nazi's? Als er destijds ook zoveel druk uitgeoefend was voor een staakt-het-vuren waarbij de Nazi's hun voorwaarden mochten stellen, bijvoorbeeld over hun gevangenen, zaten wij allemaal waarschijnlijk nu nog in het derde rijk...

- Sinds de Gazastrook in 2005 ethnisch gezuiverd is van alle Joden (er woonden al meer dan 3000 jaar Joden, terwijl het woord Palestijnen nog geen 100 jaar bestaat!), in een poging van Israel om "vrede in ruil voor land" te krijgen heeft Hamas in die afgelopen 19 jaar dat zij volledige macht hebben in Gaza vanuit dat gebied al tienduizenden raketten en mortieren op onschuldige Israëlische burgers (Joden en Arabieren) afgevuurd. 

- Stel dat de machthebbers van één van onze buren, bijvoorbeeld België, gedurende 20 jaar lang gemiddeld 2 of 3 raketten per dag afvuurt op dorpen in Brabant en Limburg en vervolgens plotseling binnenvalt, een half dorp op beestachtige manier uitmoordt en een deel van die bevolking kidnapt en meeneemt naar België, waarbij dan een groot deel van de Belgische bevolking langs de weg staat te juichen als die "gevangenen" door de Belgische straten gesleept worden. Gaan wij dan ook onderhandelen en vriendelijk vragen wat hun eisen zijn om die gevangenen én de lichamen van de vermoorde Nederlanders vrij te geven? Gaan ambtenaren, studenten, academici en schrijvers dan ook protesteren als de Nederlandse overheid deze gijzelaars met geweld wil bevrijden en dit al jaren durende beestachtige gedrag met wortel en tak wil uitroeien?

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat Leo Israel alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...