Steun eerlijke politici zoals Pieter, Omtzigt en Renske Leijten

Met deze petitie vragen wij u steun te betuigen aan eerlijke politici die op alle fronten worden tegengewerkt door de overheid en partijgenoten in hun onderzoek om misstanden bij de overheid aan de kaak te stellen.  Het blijkt dat Pieter Omtzigt vanuit zijn eigen CDA is tegengewerkt in zijn onderzoek naar de toeslagen affaire en het pensioenakkoord. Pieter omtzigt zit hierdoor nu ziek thuis. Dit kan en mag niet gebeuren in een democratisch land. Iedereen in Nederland is afhankelijk van de overheid en als de overheid de fout in gaat moet dat openbaargemaakt kunnen worden en de verantwoordelijken ter verantwoording kunnen worden geroepen. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Henk Bergrath om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...