Steun de bouw van een skatepark in het Woldpark!

- De jeugd verdient een fijne plek om te bewegen, juist omdat bewegen van groot belang is.

- Zwembaden, voetbalvelden, de huttenbouw, de crossfietsbaan enz. hebben al plaatsgemaakt voor de bouw van huizen. Het wordt tijd dat er nu eens een plek voor de jongeren gecreëerd wordt.

- Het Woldpark verdwijnt niet, dit is een leuke toevoeging aan het park, net als het Calisthenics park. Maak er een gezellig sportpark van.

- Er wordt gesuggereerd dat skaters voor overlast gaan zorgen. Dit is een aanname. Is er met de jongelui gesproken? Ook skaters hun fietsen worden gestolen. Als zij met glas of vuilnis op de skatebaan gooien liggen zij er de volgende dag zelf in. Dat klinkt dus niet erg logisch. 

- Kiezen voor afgelegen plek zou betekenen dat jonge kinderen geen gebruik van het park zouden kunnen maken, terwijl een skatepark bedoeld is voor alle leeftijden.

- Een ontmoetingsplek voor jongeren is van groot belang voor de sociale ontwikkeling.63026E0B-646F-46D8-BDB6-FAB77BF39718.jpeg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Marije de Kievit om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...