Stem nee tegen afsluiting Vechtkade en Julianastraat!

Het college in Ommen heeft besloten dat de Julianastraat en de Vechtkade in Ommen afgesloten moeten worden.

 

Naast desastreuze gevolgen voor het centrum van Ommen heeft het ook enorme gevolgen voor de verkeersveiligheid in de rest van Ommen. Het verkeer lost niet op, het verkeer verplaatst zich.

Door het afsluiten van de Julianastraat en de Vechtkade zullen andere wegen zoals de Chevalleraustraat, Danteweg, Wethouder Paarhuisstraat, Varsenerstraat ontzettend drukke wegen worden door het sluipverkeer. 

Afsluiten van beide wegen is in onze ogen geen optie, autoluw maken is dat wel. Niet door de door de raad voorgestelde knip (dit is immers ook afsluiten) maar door bijv. wegversmallingen, een hoogtebalk, zebrapaden enz. 

Door het ondertekenen van deze petitie geeft u aan dat ook u tegen afsluiting van de Julianastraat en de Vechtkade bent en laat u zien dat u kiest voor een bruisend stadje en tegen sluipverkeer door wegen die daar niet op berekend zijn! 


Actiegroep Nee tegen afsluiting Vechtkade!    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Actiegroep Nee tegen afsluiting Vechtkade! om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...