Spoorbaanpad Almere moet veiliger.

Het zal voor geen enkele inwoner van Almere als verrassing komen dat het Spoorbaanpad onveilig is. Toch hoeven wij niet op steun van onze burgemeester te rekenen om deze situatie te veranderen - zie http://www.telegraaf.nl/binnenland/22106351/__Fietsers_Almere_vogelvrij__.html . Jorritsma is van mening dat we simpelweg geen gebruik zouden moeten maken van dit fietspad als we dit te onveilig vinden. Jorritsma lijkt hierbij geen rekeningen te houden met het feit dat er vaak geen alternatieve route naar school, werk, sport en dergelijke bestaat. Echter hoeven wij ons niet neer te leggen bij de uitspraak van Jorritsma, wij kunnen ons beroepen op het burgerinitiatief.

Mocht je het ermee eens zijn dat er iets moet veranderen aan de veiligheid van het Spoorbaanpad - onderteken dan deze petitie. Bij voldoende handtekeningen zullen wij hiermee naar de gemeente stappen om ervoor te zorgen dat de fietsers in Almere weer veilig op de plaats van bestemming aan kunnen komen.

 

N.B. Deze petitie is bedoeld om aandacht te vragen voor de situatie omtrent het Spoorbaanpad. Opmerkingen die niets bijdragen aan de petitie en puur geplaatst worden om modder te gooien naar burgemeester Jorritsma, zullen per direct verwijderd worden.