Sportschool mag niet haar volledige eigen ruimte gebruiken; teken de petitie om dit gebruiksverbod te annuleren!

Opmerkingen

#5

Dit is een sportschool met een belangrijke functie voor de wijk. En inmiddels sporten er heel veel mensen uit het dorp. Een bruisende plek voor Oegstgeest!

Christi Waanders (Oegstgeest, 2021-06-09)

#7

ik onderteken omdat ik de sportschool van groot belang vind voor mijn mentale en fysieke gezondheid. En meer ruimte schept mogelijkheden voor meer afstand. Dit maakt het sporten veiliger, van cruciaal belang i.v.m. Corona! Gemeente ontneem je burgers niet de mogelijkheid om aan hun gezondheid te werken!

Marleen Koole (Oegstgeest , 2021-06-09)

#8

Ben het eens net de gym

Duncan van der Voort (Noordwijkerhout , 2021-06-09)

#9

Ik teken omdat deze ruimte noodzakelijk is om iedereen op een verantwoorde manier te kunnen sporten.

Miranda V (Oegstgeest , 2021-06-09)

#10

J-Energy flink heeft geïnvesteerd in een prachtige sportschool die veel toevoegt aan de wijk Poelgeest. Mijns inziens is er geen reden waarom ze geen gebruik mogen maken van de ruimte die tot haar beschikking wordt gesteld. Zeker niet na anderhalf jaar teruggelopen bezoek door heftige (doch terechte) coronamaatregelen.

Michael S. (Oegstgeest, 2021-06-09)

#12

Ik onderteken dit omdat we zolang hebben moeten wachten op onze binnen groepsles en het voor onze gezondheid belangrijk is weer te sporten. Jenergy wordt al zolang gepest en dwarsgezeten!! dit moet niet mogen en Niet kunnen. Zij Jennergy doet alles om de sporters weer te kunnen laten genieten en gezond te worden. 🙏💪🏼💪🏼

Joke van Spronsen (Oegstgeest, 2021-06-09)

#13

De eisen van de gemeente zijn bizar en onacceptabel. De wethouder moet zich schamen!

Barbara Van Woezik (Oegstgeest, 2021-06-09)

#15

Ik onderteken omdat ik het sporten van groot belang acht voor een gezonde samenleving voor jong en oud. Sporten in een gezonde sportomgeving zoals de opzet en indeling bij Jenergy " new style" met of zonder begeleiding zou in deze tijd juist binnen de gemeente moeten worden gepromoot in plaats van tegen gewerkt.

Marleen Smit (Oegstgeest , 2021-06-09)

#16

Ik teken omdat de maatregelen nu lang genoeg hebben geduurd en het voor ieders gezondheid is om weer goed te kunnen sporten

Carla Van der Voorn (Oegstgeest, 2021-06-09)

#17

Bepaalde yoga- en senioren fitnesslessen kunnen nu niet gegeven kunnen worden i.v.m. ruimtegebrek. Vanwege mijn revalidatie zijn juist deze lessen zijn erg belangrijk voor mij.
Jenergy houdt mij fit en daar ben ik hen heel dankbaar voor.

Anneke van der Nat (Leiden, 2021-06-09)

#18

Er sportgelegenheid moet zijn voor alle doelgroepen. Jenergy heeft haar best gedaan / doet haar best om aan alle( corona) veiligheidseisen te voldoen.

Debbie van Zelm-Stoop (Oegstgeest, 2021-06-09)

#21

Ik onderteken dit, omdat het te gek voor woorden is dat een wethouder zich zo laat inpalmen door vriendjes in de wijk. Dat zou aangepakt moeten worden. Geen achterkamertjespolitiek!

Martin Hoekstra (Oegstgeest, 2021-06-09)

#22

Belachelijk argument. In deze tijd moet je elkaar helpen ipv tegenwerken.

Richard Harskamp (Woudenberg , 2021-06-09)

#23

Jenergy de gezelligste en beste sportschool is die er bestaat. Hoe meer ruimte jenergy krijgt hoe meer mensen kunnen genieten van een gezellige sportschool. Het pand is tevens van de sportschool.

Carlijn Gr (Oegstgeest, 2021-06-09)

#25

Ik heb al jaren naar volle tevredenheid een lidmaatschap en deze sportschool is een echte aanvulling in Poelgeest!

Rob Torres (Oegstgeest , 2021-06-09)

#27

Ik onderteken omdat ik zeer gehecht ben aan de sportlessen en - mogelijkheden die Jenergy biedt. Mens sane in corpore sana! Niet alleen voor mij maar voor alle Oegstveestenaren!
Jenergy moet blijven en voor gezonde bedrijfsvoering is toestemming voor gebruik van tussenvloer een vereiste!

Monique Baas (Oegstgeest, 2021-06-09)

#36

De enige sportschool in Oegstgeest! Waarom wordt dat zo tegengewerkt?

Marko Van Weeren (Oegstgeest, 2021-06-09)

#38

Mooie sportschool, een absolute toevoeging aan de faciliteiten van Oegstgeest. Zo’n onderneming moet gesteund worden!

Thijs Granzier (Leiden, 2021-06-09)

#40

Geen probleem zie in het gebruik van de extra ruimte

Hans ter Steege (Oegstgeest, 2021-06-09)

#41

Ik het eens ben met de petitie

Frans ten Have (Oegstgeest , 2021-06-09)

#46

Ik teken deze petitie omdat Jenergy de enige sportschool is in Oegstgeest en daarbij een speciale rustige sportruimte op een aparte verdieping heeft ingericht voor ouderen. Senioren die willen sporten in deze rustige ruimte zijn nu de dupe door de bureaucratie van het proces rondom de vergunning. Heel jammer en onnodig, zeker nu voldoende afstand en veiligheid een belangrijke rol in onze maatschappij zijn geworden.

Nathalie van der Arend (Warmond, 2021-06-09)

#48

Ik onderteken de petitie omdat het aanbod van Jenergy divers is en voor brede sporters van jong tot oud toegankelijk is. Jong ontmoet oud en andersom, iedereen wordt gemotiveerd om te bewegen en er is voor elk wat wils. Het is fantastisch dat dit voor alle niveaus gefaciliteerd kan worden in de sportschool: verschillende ruimten zijn daarvoor nodig en functioneel ingericht. Veilig en toegespitst voor de sport die je kiest. Het gevarieerd aanbod van de sport is alleen mogelijk als alle ruimten gebruikt worden!! Ik onderteken voor OPEN, ik wil de mogelijkheden die we lang hebben moeten missen aangrijpen om fit en gezond te blijven!!

Ankie Smeets (Oegstgeest, 2021-06-09)

#64

Een hardwerkende ondernemer die voorziet in een grote behoefte wordt tegengewerkt door de gemeente. Nadat Corona al een grote negatieve impact had op het voortbestaan van deze sportschool zou je juist ondersteuning en medewerking van de gemeente Oegstgeest verwachten.

Maxime Verhagen (Oegstgeest, 2021-06-09)

#70

Ik onderteken omdat ik het onredelijk vind dat de sportschool deze ruimte niet mag gebruiken. Hier doet de sportschool niemand kwaad mee. Integendeel, bij het WEL mogen gebruiken van deze ruimte, zijn velen gelukkig en komt dit de onderneming ten goede.

Rosalien Poel (Leiden, 2021-06-09)

#72

Deze ruimte speciaal voor senioren (zoals ik) is aangepast. Hierdoor is het voor mij mogelijk om te kunnen blijven sporten. Eindelijk een gepaste ruimte en dan een verbod! Schande!

Else Pool (Oegstgeest , 2021-06-09)

#73

Ik teken omdat ik vind dat de sportaccommodaties in de sportschool ten volle gebruikt moeten kunnen worden.

Yvonne van der Mee (Leiden, 2021-06-09)

#79

Schandalig dat één wethouder z’n macht in kan zetten om iets wat hem onwelgevallig is zomaar te verbieden, zonder enige rechtsgrond!

Frank Weber (Oegstgeest, 2021-06-09)

#80

Omdat ik de ondernemer een mooie sportschool gun en ik heel graag de yoga lessen weer bij haar wil volgen.

Esther Beukman (Oegstheest , 2021-06-09)

#81

Omdat het zo mooi en goed bedacht is om op deze manier voor iedereen sportmogelijkheden te hebben binnen de sportschool

Els Gruijs (Oegstgeest , 2021-06-09)

#84

Jenergy moet de volledige ruimte kunnen gebruiken om veilige sport te kunnen garanderen.

Berend van Luik (Oegstgeest , 2021-06-09)

#86

Ik onderteken deze petitie omdat Jenny een prachtige sportschool heeft neergezet. Waar de overheid steken laat vallen om haar burgers tot bewegen aan te zetten, pakt Jenny dit zo goed op met haar sportschool. Iedereen is welkom, het is laagdrempelig, mijn dochter mag altijd meekomen. De extra ruimte is onmisbaar voor de yogalessen en de balletlessen. Allemaal belangrijke lessen voor geestelijk en fysiek welzijn, zeker na afgelopen jaar. Lees ook het artikel in NRC van 6 juni jl. hierover: Sportraad: overheid doet te weinig tegen ‘pandemie van bewegingsarmoede’
Sportbeleid Te weinig bewegen leidt tot 5.800 doden per jaar. Overheidsplannen om het probleem op te lossen zijn volgens de Sportraad ‘veel te mager’.

Judith van Zuuren (Oegstgeest, 2021-06-09)

#90

Omdat ik het vreemd vind dat een sportschool zijn eigen ruimte niet kan gebruiken

Camillus DeWitte (Leiden, 2021-06-09)

#92

Naast de sportieve functie heeft Jenergy ook een sociale en maatschappelijke functie in de regio (niet alleen voor Oegsgeest) en ik hoop dat de club deze verantwoordelijkheden gauw weer kan oppakken met een juiste aantal vierkante meters; zeker nu onze samenleving langzaam weer richting normaal gaat!

Julien Chaigneau (Leiderdorp , 2021-06-09)

#94

Ik teken omdat Jenergy optimaal gebruik van de ruimte maakt. Zo kan iedereen van jong tot oud sporten en dat is in ieders belang. Ook dat van de gemeente Oegstgeest!

Ingrid Stofmeel (Oegstgeest , 2021-06-09)

#95

Dit is een mooie sportschool voor jong en oud in Oegstgeest. Ik snap niet waar het gemeente bestuur nu weer mee bezig is. Het lijkt gewoon op dwars zitten. Kom op bestuur deze sportschool is goed bezig ook ik als senior kom daar graag en het is van groot belang voor mij maar veel can mijn leeftijdsgenoten bezig te blijven. Dus kom bestuur van Oegstgeest doe nu niet zo kinderachtig.

Marianne Stouten Stouten (Oegstgeest, 2021-06-09)

#99

Dit lang lopende gedoe eens klaar moet zijn en Jenny vrij kan ondernemen

Monique Funcken (Oegstgeest , 2021-06-09)

#102

Wij verzorgen al meer dan 25 jaar balletlessen in Oegsgeest.
Wij hopen snel weer op een mooie zaal voor nieuw talent 🩰

Giselle Joosten (Leiderdorp, 2021-06-09)

#109

De maatschappelijke functie van Jenergy draagt bij aan een leefbaar Oegstgeest. De ruimte is goed en ruim opgezet, waardoor rustig en op afstand van elkaar gesport kan en mag worden. Er is zover ik kan inschatten geen uitbreiding van apparaten of functies. Alleen meer ruimte om op een gezonde manier met elkaar gezond te blijven!

Ben van Nieuwenhuizen (Oegstgeest, 2021-06-09)

#119

Ik onderteken deze petitie omdat deze sportschool door haar geweldige aanbod in sport en bewegingsmogelijkheden in hoge mate bijdraagt voor de gezondheid van jong en oud. De sfeer en het enthousiasme van de eigenaresse én haar medewerkers maakt dat ieder bezoek aan Jenergy een feest is! Gun deze harde werkers en investeerders én klanten een goede, bruikbare en veilige sportomgeving!

Marleen van Waveren (Leiden, 2021-06-09)

#121

De sportschool zoveel betekend voor veel mensen en er veel door Jenny en haar team wordt gedaan om het iedereen van jong tot oud het naar de zin te maken.

Anita van der Kaaden (Oegstgeest , 2021-06-09)

#123

Ik vind dat deze yoga ruimte per direct geopend moet worden om alle leden weer een fijne yoga les te garanderen. Het is van de zotte dat 1 wethouder dit tegenwerkt en deze zeer fijne sportschool en Oegstgeest geen warm hart toedraagt.

Gini Jolink (Voorhout, 2021-06-09)

#126

Ik onderteken omdat sporten super belangrijk is voor de gezondheid van de bevolking.

Renée van Heck (Oegstgeest, 2021-06-09)

#128

Wedhouder een persoonlijke vete aan het uitvechten over de rug van de burger

Hans Van Aggelen (Oegstgeest , 2021-06-09)

#133

Ik vind het beschamend dat in Oegstgeest, NEDERLAND, een wethouder met als enige reden “omdat ik het niet wil” een hardwerkende ondernemer dwars kan zitten. Het betreft een goede, schone, professionele sportschool voor jong èn oud, die veilige afstand tussen de sporters hoog in het vaandel heeft staan. Liggen er prive belangen aan de weigerachtigheid van de wethouder en diens ambtenaar ten grondslag? Schande voor Oegsgeest!

Annemieke Beijlevelt (Oegstgeest, 2021-06-09)

#135

Jenergy het recht moet hebben om een goedlopende sportschool op te zetten en te behouden

Jaime Groes (Oegstgeest , 2021-06-09)

#136

Ik teken omdat ik lid ben en deze maatregel onzinnig is en gebaseerd op 2 klagende buurtbewoners

John Vintges (Oegstgeest , 2021-06-09)

#142

Ik ben sinds 1 juni lid van sportschool Jenergy en natuurlijk onderteken ik de petitie mee als sportief lid en inwoner.
Mijn keuze voor deze sportschool is gebaseerd op het uitgebreide sportaanbod, nette abonnementsprijzen waarvoor je veel terugkrijgt en een goede eerste indruk van de behulpzame trainers, eigenaresse en het publiek dat vooral uit de omgeving komt.
Ook heb ik in ruim 1 week tijd al een paar keer iets gehoord over het niet mogen gebruiken van de extra ruimte intern om meer afstand te creëren voor de Oegstgeester sporters en wel apart dat dit niet gebruikt kan worden maar ik hoor het slechts van een zijde nu.
In de regel denkt de gemeente vaak mee met wensen van sportverenigingen, het nabijgelegen ASC bijvoorbeeld had al snel na opening van het sportpark met kunstgras behoefte aan natuurlijk gras en daar heeft de gemeente de club toch ook mee geholpen, alles voor de sporters toch!
Waarom worden zoveel dingen vaak zo slecht gecommuniceerd, ga met elkaar praten en help elkaar i.p.v. patstellingen. Sportschoolhouders hebben slechte maanden gehad zonder inkomsten maar daarbij wel geïnvesteerd voor na deze vervelende coronaperiode en met het oog op de toekomst. Een gemeente en sportwethouder zijn toch sportminded?
We zien een mooie sportschool groeien, er is dus veel behoefte hieraan en veel jonge en oudere mensen zijn hier erg blij. Waarom moet dit dan allemaal zo lastig zijn en wat zijn dan de onderliggende gronden!!

Peter Driessen (Oegstgeest, 2021-06-09)

#147

Laten we vooral de ondernemers van Oegstgeest een beetje ontzien in deze moeilijke tijd. Zeker als diegene een beetje leven in de wijk brengt.

Paul Geurink (Oegstgeest, 2021-06-09)

#149

Ik onderteken omdat Jenergy en fantastisch fijne sportschool is! Ze zouden de ruimte die ze hebben moeten mogen gebruiken zoals zij dat willen en wat kunnen ze die ruimte goed gebruiken!

Annemijn Roelants (Den Haag , 2021-06-09)

#151

Ik onderteken deze petitie omdat ik vind dat deze sportschool de volle sympathie en volle ondersteuning verdient van onze gemeentelijke instanties. Heel veel senioren uit de wijk, van andere wijken uit Oegstgeest en erbuiten beoefenen hier hun wekelijkse oefeningen een keer of meerdere keren per week. De aanwezigheid ven Jenergy is hier een belangrijke voorziening voor de ondersteuning van de volksgezondheid. Onze wijk Poelgeest heeft een zeer beperkt aantal voorzieningen ten dienste van de senioren. Het is jammer dat de verdere ontwikkelingen van onze sportschool Jenergy de laatste tijd continu wordt belemmerd door het ontbreken van enige interesse van onze plaatselijke overheid. Ik verzoek daarom de Gemeente Oegstgeest alle belemmeringen voor de verdere ontwikkeling van Sportschool Jenergy op te heffen om de toenemend aantal sportbeoegenaars een goede sportgelegengeid te bieden en om deze kleine onderneming een goede basis krijgt om op een bedrijsmatig en commerciël verantwoord niveau te kunnen functioneren.

Groen Benschop (Oegstgeest, 2021-06-09)

#153

Ik betaal om Corona-veilig bij Jenergy te sporten. Jenergy biedt een gevarieerd programma en gezelligheid van mensen uit de buurt van Oegstgeest. Het wordt Jenergy bijna onmogelijk gemaakt een betaalbaar sportaanbod, ontspanning en sportieve gezondheid te bieden. Daarom vind ik dat Jenergy haar ruimte normaal moet kunnen gebruiken.

Leon Molendijk (Oegstgeest, 2021-06-09)

#154

Ik ben lid van deze geweldige sportschool en neem deel aan diverse groepslessen. Hoe fantische zou een aparte lesruimte zijn voor pilates en joga

Kirsten Groen (Zoeterwoude , 2021-06-09)

#155

Hoop echt dat de ruimte snel in gebruik kan worden genomen!

Eefje IJpelaar (Oegstgeest , 2021-06-09)

#159

Ik onderteken deze petitie omdat ik deze ondernemer een voortbestaan gun in deze onzekere tijden. Het was natuurlijk zonneklaar dat de verhuizing naar de overkant ruimtewinst zou opleveren bij aanleg van een extra etage.

Cees Van der Bent (Oegstgeest, 2021-06-10)

#160

Deze ondernemer op handen gedragen moet worden! Sporten is belangrijk en fijn als dat in de buurt kan. Straks staan panden leeg, zo makkelijk is het niet om in zo’n slaapwijk een bedrijf winstgevend te krijgen

Raymond Hankart (Oegstgeest, 2021-06-10)

#163

De ruimte maximaal te benutten. En voor iedereen veilig te sporten met 1,5 meter afstand.

esther cornelisse (oegstgeest , 2021-06-10)

#164

Deze sportschool wil voorzien in de behoefte die bij veel oegstenaren aanwezig is. Sport is zo belangrijk voor onze gezondheid, van jong tot oud!!!

Annemieke Töns (Oegstgeest, 2021-06-10)

#166

Jennergy een sportschool is met veel mogelijkheden voor jong en oud, gespecialiseerd is in groepslessen van yoga tot dansen en boxen, en lessen voor ouderen. Jennergy is de enigste in de omgeving met dit aanbod.
Als Jennergy dit aanbod niet kan behouden, zijn er geen andere mogelijkheden bij andere bij andere sportscholen.

Corry Blijleven (Valkenburg, 2021-06-10)

#168

Ik het belangrijk vind dat er op een veilige manier gesport kan worden
Jenergy heeft er alles aan gedaan om mijn conditie als senior op veilige ( Corona proof) manier op peil te houden in deze bizarre tijden
Deze extra vloer ( investering ) laat zien dat ze haar klanten zo veilig mogelijk wil laten trainen

Marga Van der Meer (Leiden, 2021-06-10)

#169

De mogelijkheid om in de beschikbare ruimte op gepaste afstand van elkaar te kunnen bewegen optimaal te kunnen gebruiken.

Kees van der Meer (Leiden, 2021-06-10)

#173

Het wordt tijd dat de Gemeente Oegstgeest zijn prioriteiten op orde krijgt, en ophoudt met geneuzel op de vierkante millimeter. Ondernemers als Jenny die uit het niets iets moois opgebouwd hebben verdienen steun, geen tegenwerking.

Alessandro Rigutto (Oegstgeest, 2021-06-10)

#174

Sporten is essentieel voor zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid. Een sportschool als Jenergy waar iedereen terecht kan is uitermate belangrijk voor Oegstgeest. Er is een groot aanbod van lessen, voor jong en oud op elk niveau, en er wordt uitstekende begeleiding gegeven door professionele instructeurs. De sportschool heeft de ruimte nodig om iedereen veilig te kunnen laten sporten: geef ze die ruimte!

Christine Bakker (Oegstgeest, 2021-06-10)

#176

Het is een fantastische sportschool met een bevlogen eigenaresse die ten behoeve van de kleine sportertjes deze ruimte echt nodig heeft.

Elisabeth Wolbers (Leiden, 2021-06-10)

#177

Ik onderteken omdat sport ontzettend belangrijk is. Het gaat om een buurt sportschool. Meeste mensen komen lopend of op de fiets. Extra belasting voor omwonenden is minimaal.

Christi Van Asperen (Oegstgeest , 2021-06-10)

#189

Ik teken omdat ik vind dat Jenergy na alle tegenslagen en moeite die de sportschool heeft gedaan om (ook in coronatijd) vele mensen te laten sporten de ruimtes nu helemaal moet kunnen gebruiken.

Agnes van der Veen (Oegstgeest, 2021-06-10)

#196

Ik onderteken omdat het gebruiksverbod van de bovenverdieping volstrekte onzin is en zo snel mogelijk moet worden opgeheven!!

Thea v.Wetten (Oegstgeest , 2021-06-10)

#198

Ik vind dat alles gewoon gebruikt ken worden voor de sportschool. Belachelijk dat alles zo tegengewerkt wordt bij iemand die zo hard werkt en goed doet in Oegstgeest en omgeving !

Marja Dorp van (Oegstgeest, 2021-06-10)Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...